Kako da bez teretane imate izgled koji ste oduvek želeli

 Ovaj trening bi te sa personalnim trenerom koštao 250e a ti ga dobijaš za samo 24e.

 


Imam rešenje za vas!

Koliko puta ste sebi rekli “jao, opet sam se ugojio/la, trebalo bi da krenem sa treningom”?

Onda pomislite na teretanu i već vas mine želja da se pokrenete. Počinju da vam prolaze kroz glavu slike onih tipova što se stalno gledaju i stežu pred ogledalom, devojaka koje skakuću nešto okolo i poziraju. Stalno je velika gužva, buka, zagušljivo je. Na trakama, spravama je stalno gužva, mora da se čeka dok dodješ na red više ti se i ne trenira.

Ceo dan “ludnica” na poslu, dodjete kući umorni i sad treba ići u teretanu baš kad su najveće gužve a treba vam malo mira ili nema ko dete da pričuva, “već treći trening preskačem zbog toga”.

6 Weeks Home program  je namenjen za sve one koji ne žele ili su sprečeni iz nekog razloga da treniraju u teretani. Da i pored toga uz adekvatan pristup i tačno isplaniran program u komforu svoga doma postignu željeni izgled i održe formu na zavidnom nivou.

Treniraćemo 3 do 4 puta nedeljno, uz veliki broj ponavljanja, kratke i nepotpune pauze kao i uz česte visoko intenzivne intervale.

Nema razloga više da odlažete početak rada na sebi. Uštedite sebi vreme i novac, trening u prazno bez rezultata. Treniranje u ambijentu koji vam ne prija.

Na osnovu svega toga, i iz razloga zato što ne želim da više kočite vaš put do izgleda koji ste oduvek želeli. Spremio sam za vas vrhunski program koji provereno daje odlične rezultate i to sve u komforu vašeg doma.

6 Weeks Home program  je namenjen za sve one koji ne žele ili su sprečeni iz nekog razloga da treniraju u teretani. Da i pored toga uz adekvatan pristup i tačno isplaniran program u komforu svoga doma postignu željeni izgled i održe formu na zavidnom nivou.

Pusti video zapis
Pusti video zapis

Treniraćemo 3 do 4 puta nedeljno, uz veliki broj ponavljanja, kratkte i nepotpune pauze kao i uz česte visoko intenzivne intervale.

Šta mi je potrebno od opreme?

Sve što vam je potrebno od rekvizita jeste samo:

U svakom trenutku znaćeš da sve radiš baš kako treba

Pored šestonedeljnog kompletnog plana za svaki trening, spremio sam za vas i video sa preciznom demonstracijom i izvodjenjem svake vežbe, tako da budete sigurni da radite sve baš kako treba. Ako i pored toga imate neke nedoumice tu sam za vas na chat-u gde možete slobodno da mi se obratite za bilo koji savet ili nedoumicu 24/7.

Kako je nastao ovaj program

Ja sam Stefan Ostojić sedmostruki šampion u Crossfit-u. Stručno znanje iz Fitnessa sam stekao na Fakultetu DIF u Beogradu, gde sam i diplomirao. Iza mene je više od 10 godina rada u Srbiji i Švedskoj i preko 1000+ klijenata koji su radili sa mnom.

stef_about02_mala

Takodje, ponosan sam i na Instagram zajednicu koja broji preko 40.000 pratilaca sa kojima svakodnevno razmenjujem iskustva, dajem korisne savete i podstičem na pozitivnu promenu.

Sa mojim pristupom treningu se možeš upoznati na mom youtube kanalu koji aktivno vodim već 3 godine.

Takodje, u mom gostovanju u podcast-u kod Ivana Kosogora sam pričao o mojoj filozofiji treninga i gubljenja kilograma što možeš pogledati na sledećem linku.

Na osnovu tog iskustva i raznih tipova tela odlučio sam da vam posvetim ultimativni program koji provereno daje vrhunske rezultate svima.

stefan metod fitness

Rezimirajmo prednosti ovog programa

Evo i utisaka nekih od korisnika programa

Kreni već danas i oseti promenu!

Uštedi novac!
Ovaj trening bi te sa personalnim trenerom koštao preko 250e a ti ga dobijaš za samo
24e.

 

 

 

Za dodatne vrste plaćanja, poput uplatnice i „WesternUnion“, kontaktiraj me direktno na chat-u.