Kako da bez teretane imate izgled koji ste oduvek želeli

To je to, konačno si na pravom mestu više ne moraš da trošiš vreme i novac na planove i programe bez rezultata. Sve što će ti ikada trebati da dodješ do izgleda koji oduvek želiš nalazi se ovde. Zato nastavi dalje da shvatiš kako to da postigneš.

Koliko puta ste sebi rekli “jao, opet sam se ugojio/la, trebalo bi da krenem sa treningom”?

Onda pomislite na teretanu i već vas mine želja da se pokrenete. Počinju da vam prolaze kroz glavu slike onih tipova što se stalno gledaju i stežu pred ogledalom, devojaka koje skakuću nešto okolo i poziraju. Stalno je velika gužva, buka, zagušljivo je. Na trakama, spravama je stalno gužva, mora da se čeka dok dodješ na red više ti se i ne trenira.

Ceo dan “ludnica” na poslu, dodjete kući umorni i sad treba ići u teretanu baš kad su najveće gužve a treba vam malo mira ili nema ko dete da pričuva, “već treći trening preskačem zbog toga”.

Imam rešenje za vas

Nema razloga više da odlažete početak rada na sebi. Uštedite sebi vreme i novac, trening u prazno bez rezultata. Treniranje u ambijentu koji vam ne prija.

Na osnovu svega toga, i iz razloga zato što ne želim da više kočite vaš put do izgleda koji ste oduvek želeli. Spremio sam za vas vrhunski program koji provereno daje odlične rezultate i to sve u komforu vašeg doma.

6 Weeks Home program  je namenjen za sve one koji ne žele ili su sprečeni iz nekog razloga da treniraju u teretani. Da i pored toga uz adekvatan pristup i tačno isplaniran program u komforu svoga doma postignu željeni izgled i održe formu na zavidnom nivou.

Treniraćemo 3 do 4 puta nedeljno, uz veliki broj ponavljanja, kratkte i nepotpune pauze kao i uz česte visoko intenzivne intervale.

6 Weeks Home program  je namenjen za sve one koji ne žele ili su sprečeni iz nekog razloga da treniraju u teretani. Da i pored toga uz adekvatan pristup i tačno isplaniran program u komforu svoga doma postignu željeni izgled i održe formu na zavidnom nivou.

Play Video
Play Video

Treniraćemo 3 do 4 puta nedeljno, uz veliki broj ponavljanja, kratkte i nepotpune pauze kao i uz česte visoko intenzivne intervale.

besplatno

Šta mi je potrebno od opreme?

Sve što vam je potrebno od rekvizita jeste samo:

U svakom trenutku znaćeš da sve radiš baš kako treba

Pored šestonedeljnog kompletnog plana za svaki trening, spremio sam za vas i video sa preciznom demonstracijom i izvodjenjem svake vežbe, tako da budete sigurni da radite sve baš kako treba. Ako i pored toga imate neke nedoumice tu sam za vas na chat-u gde možete slobodno da mi se obratite za bilo koji savet ili nedoumicu 24/7.

To nije sve!

Ako se u narednih 5 dana prijavite za program, dobićete potpuno besplatno glavne principe ishrane, kako bi došli još lakše do izgleda koji ste oduvek želeli.

Kako je nastao ovaj program

Ja sam Stefan Ostojić sedmostruki šampion u Crossfit-u. Stručno znanje iz Fitnessa sam stekao na Fakultetu DIF u Beogradu, gde sam i diplomirao. Iza mene je više od 10 godina rada u Srbiji i Švedskoj i preko 1000+ klijenata koji su radili sa mnom.

stef_about02_mala

Takodje, ponosan sam i na Instagram zajednicu koja broji preko 13.000 pratilaca sa kojima svakodnevno razmenjujem iskustva, dajem korisne savete i podstičem na pozitivnu promenu.

Sa mojim pristupom treningu se možeš upoznati na mom youtube kanalu koji aktivno vodim već 2 godine.

Takodje, u mom gostovanju u podcast-u kod Ivana Kosogora sam pričao o mojoj filozofiji treninga i gubljenja kilograma što možeš pogledati na sledećem linku.

Na osnovu tog iskustva i raznih tipova tela odlučio sam da vam posvetim ultimativni program koji provereno daje vrhunske rezultate svima.

Rezimirajmo prednosti ovog programa

Kreni već danas i oseti promenu!

I ako sve ovo ti nije dovoljan motiv, spremio sam za tebe 7 dana besplatnog perioda da vidiš kako to izgleda. Zato se prijavi već danas, i obraduj svoje telo.

Iskoristi promo period od 5 dana i potpuno besplatno dobijaš glavne principe ishrane!

Uštedi novac! Ovaj trening bi te sa personalnim trenerom koštao preko 250e a ti ga dobijaš za samo 60e.

Za dodatne vrste plaćanja, poput uplatnice i “WesternUnion”, kontaktiraj me direktno na chat-u.